Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger en rullebane

2022-04-26

I gamle dage var vores transportsektor stadig i udvikling. Meget af transporten er manuel og uudholdelig. I den æra var der ingen højteknologisk teknisk support, og transport blev understøttet af arbejdskraft. I det 21. århundrede udvikler vores videnskab og teknologi sig hurtigt. Fødslen af ​​mange højteknologiske produkter gav arbejderne en pause, og denrullebaneblev til.

Detrullebaneer velegnet til at transportere forskellige kasser, poser, paller og andre varer. Bulkmaterialer, småting eller uregelmæssige genstande skal transporteres på paller eller kasser. Den kan transportere materialer med en stor enkeltvægt eller bære en stor slagbelastning. Det er nemt at forbinde og filtrere mellem trommelinjer. Et komplekst logistiktransportsystem kan bestå af flere rullelinjer og andre transportører eller specialiserede maskiner for at imødekomme forskellige procesbehov. Stableruller kan bruges til at realisere stabling og transport af materialer. Rulletransportøren har fordelene ved enkel struktur, høj pålidelighed og bekvem brug og vedligeholdelse.

Vi anser valget af rullebaner for at være et professionelt anliggende. Mange mennesker vælger blindt typen, hvilket fører til en række problemer. Forsinket produktivitet bringer en hel produktionslinje i stå, hvilket ikke er tabet værd. Så hvordan skal vi vælge en rullebane?Rullebaneranvendes generelt i mange industrier, men kravene til materialer i forskellige industrier er tæt forbundet med valsernes vægtykkelse og diameter.

1. For kravene til skroget og driftskravene til tunge belastninger bør tykkelsen af ​​skrogets metalplade tages i betragtning. Til tunge belastninger bør der anvendes kanalstål eller fortykket kulstofstål eller fortykket 304 rustfrit stål.

2. Tromlens vægtykkelse er meget vigtig. Kravene til vægtykkelse er under belastning ud over budgettet.

3. Valg af elmotor: Elmotoren er strømkilden. Hvis størrelsen på den valgte motor ikke stemmer overens, er det umuligt forrullebaneat køre hele rullebanen, så princippet om, at den store ko trækker vognen, bør vedtages, så motorkraften ikke bliver overbelastet.


4. Sikkerhedsbeskyttelse: Sikkerhed er det vigtigste i alles sind, så det sted, hvorrullebanehar skjulte farer bør forsegles.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept