Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

6 funktioner ved rullebane

2022-05-05

Detrullebaneer velegnet til at transportere alle slags kasser, poser, paller osv. Bulkmaterialer, småting eller uregelmæssige genstande skal transporteres på paller eller i omsætningskasser. Den kan transportere et enkelt stykke tungt materiale eller bære en stor stødbelastning. Det er nemt at forbinde og filtrere mellem rullelinjer. Flere rullelinjer og andre transportører eller specielle maskiner kan bruges til at danne et komplekst logistiktransportsystem for at opfylde forskellige procesbehov. . Akkumulerings- og frigørelsesvalsen kan bruges til at realisere akkumulering og transport af materialer. Rulletransportøren har fordelene ved enkel struktur, høj pålidelighed og bekvem brug og vedligeholdelse. Rulletransportøren er velegnet til at transportere emner med flad bund og består hovedsageligt af en drivrulle, en ramme, et beslag og en drivdel. Det har karakteristika af stor transportkapacitet, hurtig hastighed, let drift og kan realisere multi-variety collinear og omdirigeret transport.
1. Denrullebaneer velegnet til at transportere alle slags kasser, poser, paller osv. Bulkmaterialer, småting eller uregelmæssige genstande skal transporteres på paller eller i omsætningskasser.
2. Rullebanen kan transportere et enkelt stykke materiale med stor vægt eller bære en stor slagbelastning.
3. Der er forskellige strukturelle former. Detrullebanekan opdeles i kraftrullelinje og ikke-motorrullelinje i henhold til køretilstanden og kan opdeles i vandret transportrullelinje, skrå transportrullelinje og drejende transportrullelinje i henhold til layoutet. Det kan også være specielt designet i henhold til kundens krav for at opfylde de forskellige krav fra forskellige kunder.
4. Det er nemt at forbinde og skifte mellem rullelinjer. Flere rullelinjer og andet transportudstyr eller specielle fly kan bruges til at danne et komplekst logistiktransportsystem for at fuldføre forskellige procesbehov.
5. Opsamlings- og frigørelsesvalsen kan bruges til at realisere ophobning og transport af materialer.

6. Enkel struktur, høj pålidelighed, bekvem brug og vedligeholdelse.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept